Kaaklijn fillers

Een strakke kaaklijn draagt bij aan gelijkmatige contouren in het gezicht en een jeugdige uitstraling. Een kaaklijn filler behandeling is een cosmetische behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van een filler om je kaaklijn een mooie en symmetrische vorm te geven. Ook kunnen eventuele oneffenheden in de kaaklijn met fillers gecorrigeerd worden zonder dat daarbij een operatie nodig is.

Ben je benieuwd wat een kaaklijn behandeling voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 – 18 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een kaaklijn filler behandeling?

Een kaaklijn filler is een injectie waarmee een correctie aan de kaaklijn en het gezicht kan worden uitgevoerd. Met kaaklijn fillers zorgen we voor een strakke kaaklijn door waar nodig volume toe te voegen. Omdat een operatie niet nodig is en de fillers volledig natuurlijk zijn, is een dergelijke ingreep niet invasief. Met behulp van deze niet-chirurgische ingreep kan de kaaklijn gecorrigeerd worden en kan de verhouding van je gezicht op natuurlijke wijze verbeterd worden. Wij gebruiken kaaklijn fillers op basis van hyaluronzuur, een in het lichaam voorkomende stof. Daardoor geven kaaklijn fillers een volledig veilig en natuurlijk resultaat.

Met een behandeling van de kaaklijn kunnen we een strakkere kaaklijn realiseren. Oneffenheden kunnen zeer precies worden verholpen en we brengen meer volume en definitie aan in de kaak om een mooie en strakke kaaklijn te realiseren. Zo brengen we de verhouding van jouw gezicht weer terug in balans en geven we je een jeugdig uiterlijk.

Meer weten over de kaaklijn filler behandeling?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Kaaklijn fillers

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat we beginnen aan de behandeling van de kaaklijn, zal er een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de cosmetisch artsen. Tijdens dit consult bespreekt de cosmetisch arts met je wat je wensen zijn. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden. Na dit eerste consult ben jij goed geïnformeerd en weet je precies wat onze kliniek voor je kan betekenen.

Tijdens de behandeling van de kaak met kaaklijn fillers zal de behandelend arts eerst op de kaaklijn een aantal plekken markeren met een stift om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de fillers aan te geven. Eventueel kan op bepaalde plekken verdoving worden aangebracht met behulp van verdovende crème. Vervolgens zal de arts de benodigde hoeveelheid fillers aanbrengen om jouw kaak te voorzien van het gewenste volume, een mooie contour en een strakkere kaaklijn.

Meer weten over een filler behandeling voor een strakkere kaaklijn?

Kaaklijn fillers

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling zo zijn dat je gedurende de eerste dagen zal voelen dat de kaaklijn fillers hun werk aan het doen zijn. Wat je nu voelt, is de reactie van de geïnjecteerde zones van je huid en je kaak op het aanbrengen van de fillers. Na twee weken zul je het optimaal resultaat van de kaaklijn fillers kunnen zien. Op dat moment zul je zien dat je een scherpe kaaklijn hebt en dat eventuele imperfecties na de cosmetische ingreep netjes zijn bijgewerkt.

Twee tot vier weken na jouw behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van jouw kaaklijn behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van je kaaklijn correctie zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor de verschillende fillers die de cosmetisch arts kiest op basis van de kenmerken van onder andere jouw kaak en huid. Bij een keuze voor hyaluronzuur fillers als kaaklijn filler zal het resultaat 6 tot 9 maanden aanhouden. Na deze periode kun je met een herhaalbehandeling weer zorgen voor het optimale resultaat.

Kaaklijn fillers

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na jouw kaaklijn correctie behandeling je gezicht in alle rust gewoon gebruiken. Wel kan het zo zijn dat je na de behandeling last krijgt van wat lichte zwelling of blauwe plekken op de huid in het behandelde gebied. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken op de kaak om de zwelling en het beurs gevoel tegen te gaan.

De kleine blauwe plekjes en zwellingen zullen niet langer dan een paar dagen aanhouden. Indien nodig kun je blauwe plekken maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de injectables dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken