Hyalase (fillers oplossen)

Wil je na een filler behandeling de effecten van de behandeling ongedaan maken? Dan kan je kiezen voor een behandeling met hyaluronidase. Deze stof helpt met het afbreken van de hyaluronzuur filler waardoor de effecten van jouw behandeling teruggedraaid kunnen worden. Neem contact met onze kliniek op indien je overweegt je fillers te laten verwijderen. Een van onze artsen bespreekt dan de mogelijkheden met je.

Ben je benieuwd of hyalise fillers oplossen de juiste keuze voor jou is? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 250,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een hyalase behandeling?

Met een hyalase behandeling kan een arts jouw fillers verwijderen. Simpel gezegd kan met een injectie een stof ingespoten worden op de plek van jouw fillers waardoor de fillers oplossen en deze door het lichaam versneld kunnen worden afgebroken. Op deze manier kan een behandeling met hyaluronzuur fillers ongedaan gemaakt worden in het geval dat je niet tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Als we wat dieper op de stof ingaan, kunnen we uitleggen hoe dit precies werkt. Een filler behandeling op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur wordt normaal gesproken vertraagd afgebroken door een chemische toevoeging. Hierdoor blijven de effecten van deze fillers 6 maanden tot een jaar zichtbaar. Hyaluronidase is een andere stof, die ervoor zorgt dat het hyaluronzuur toch versneld wordt afgebroken. Een behandeling met hyaluronidase voor het oplossen van hyaluronzuur fillers noemen we ook wel een hyalase behandeling. Een filler oplossen is niet mogelijk wanneer het permanente fillers betreft.

Meer weten over het oplossen van een hyaluronzuur filler met hyaluronidase?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Hyalase (fillers oplossen)

Hoe gaat het in zijn werk?

Een filler oplossen met een hyalase behandeling is in wezen niet veel anders dan de behandeling waarbij de fillers geïnjecteerd worden. De behandelend arts zal gedurende een consult met je bespreken wat je wensen zijn en wat je kan verwachten van een hyalase behandeling. De arts zal met je bespreken of een behandeling noodzakelijk is en wat de mogelijke bijwerkingen van een nieuwe behandeling zijn. Omdat de hyaluronzuur moleculen in de filler vanzelf in het lichaam oplossen is behandelen niet altijd nodig. Bij het oplossen van de filler met hyaluronidase zie je vrijwel direct resultaat en zullen je huid en lippen weer terugkeren naar hun oude vorm.

Meer weten over het oplossen van een hyaluronzuur filler met hyaluronidase?

Hyalase (fillers oplossen)

Direct na jouw behandeling

Al enkele dagen nadat je behandeld bent met hyaluronidase zal de stof de hyaluronzuur ketens hebben afgebroken. Het kan voorkomen dat de behandeling leidt tot lichte zwelling of blauwe plekken op de huid of lippen. Het is in dit geval aan te raden het behandelde gebied te koelen met een koud compres. Andere complicaties dan een zwelling of blauw plekje op de plek van de injectie is niet te verwachten. Indien je toch last hebt van complicaties nadat je behandeld bent met hyaluronidase, neem dan gerust contact op met de behandelaar.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De effecten van de hyalase behandeling zijn al na een paar dagen zichtbaar. Aangezien je bij deze behandeling geen hyaluronzuur filler geïnjecteerd hebt gekregen maar de filler juist is opgelost, zijn de effecten van deze behandeling blijvend.

Hyalase (fillers oplossen)

De nazorg

Wees in eerste instantie voorzichtig met het behandelde gebied. Probeer het gezicht op de behandelde plekken niet teveel aan te raken. Verder kun je je gezicht en lippen wel gewoon bewegen.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken